Over ons

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

Over Airco Andre

Airco Andre is gevestigd in Diemen (regio Amsterdam) en is gespecialiseerd in verkoeling. Wij leveren en monteren airco’s voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Maar daarnaast kunt ons inschakelen voor service, onderhoud en reparatie. Wij komen graag bij u thuis of op kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Zowel particulier als zakelijk

Naast meer dan duizenden tevreden particulieren, heeft Airco Andre voor uiteenlopende bedrijven de installatie van koel- en verwarmingstechniek gerealiseerd. Denk aan scholen, kantoren, winkels, hotels en restaurants.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

Van onderhoud tot advies, service en reparatie

Airco Andre werkt uitsluitend met goed opgeleid personeel. Door de lijnen binnen het bedrijf kort te houden, kunnen we snel schakelen en klaar staan wanneer u dat wenst. Naast gedegen advies, kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud en reparaties.

Meer weten over Airco Andre? Neem contact op

Wilt u meer weten over de diensten van Airco Andre of heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact op. Wij zijn u graag van dienst. Laat een bericht en uw contactgegevens achter via het online contactformulier aan de rechterzijde, dan reageren we zo spoedig mogelijk op uw vraag. Voor direct contact belt u 06-38917272. Airco Andre voorziet u graag van deskundig advies.