Airconditioning kantoor

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

Airconditioning voor uw kantoor

Airco Andre uit Diemen is hét installatiebedrijf gespecialiseerd in airconditioning, luchtgordijnen en verwarming. U kunt ons als bedrijf of als particulier inschakelen. Airco Andre heeft door de jaren heen de klimaatbeheersing voor vele woningen, kantoren, hotels, winkels, restaurants en school-lokalen met veel succes verzorgd.

Airconditoning kopen en/of onderhoud

Bij Airco Andre kunt u terecht voor onderstaande producten:

  • Airconditioning – Particulier
  • Airconditioning – Zakelijk
  • Levering, installatie, service en onderhoud

Wilt u graag uw woning of bedrijfspand voorzien van een airco, een luchtgordijn of verwarming? Dan zit u goed bij Airco Andre. Onze vakkundige en ervaren monteurs zorgen ervoor dat alle verwarming- en koelinginstallaties op de juiste plek worden geïnstalleerd. Daarnaast kunt u onze monteurs te allen tijde inschakelen voor een service-, een onderhoud- of reparatiebeurt.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

Neem contact op en maak een afspraak

Maak ook gebruik van de producten en diensten van Airco Andre en neem vandaag nog contact op. Wij zijn gevestigd in Diemen en actief in de regio Amsterdam en Amstelveen. Laat een vraag en uw contactgegevens achter via het online contactformulier, dan wordt uw vraag zo snel mogelijk beantwoord. Voor direct contact belt u 06-38917272. Airco Andre komt graag bij u langs voor deskundig advies.