Onderhoud

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

Onderhoud voor uw aircosysteem

Een optimaal resultaat van uw airconditioning in uw kantoor of thuis behaalt u door airco onderhoud. Airco Andre kan u voorzien van deskundig onderhoud en advies. Zo hebt u nog langer plezier van uw airco. Wij zijn gevestigd in Diemen (regio Amsterdam en Amstelveen).

Een goed klimaat is goed voor u en voor uw airco

Door uw airco regelmatig te laten onderhouden behoudt u een gezond klimaat in uw kantoor of huis. Het is voor de airco gezond als er geregeld onderhoud plaatsvindt. Voor uzelf en uw collega’s of huisgenoten is frequent onderhoud ook zeer gezond. Onze monteurs zijn zeer bekwaam en professioneel. Zij kunnen u voorzien van een deskundig advies over het onderhoud van de airconditioning. Het onderhoud van de airconditioning bestaat uit het controleren en zo nodig vervangen van de filters. Het koelmiddel van het systeem wordt bijgevuld en kapotte en/of verouderde onderdelen zullen worden vervangen.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

De voordelen van airco onderhoud

  • Verhoogt de duurzaamheid van uw airconditioning
  • Positieve werking op het aircosysteem
  • Haalt het meest optimale uit de airco
  • Voor een gezond klimaat thuis en op kantoor
  • Verhoogt de energiezuinigheid

U wilt toch ook het maximale uit uw aircosysteem halen? Met de onderhoudsservice van Airco Andre wordt het u makkelijk gemaakt. Zo houden wij uw klimaat gezond.

Logisch onderhoud

Bij Airco Andre vinden we het niet meer dan logisch dat wij het onderhoud van uw airconditioning op ons nemen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en weten precies waar ze op moeten letten bij het onderhouden van uw aircosysteem. Wij voeren graag het onderhoud uit zodat u optimaal kunt genieten van een comfortabel klimaat in uw huis of kantoor. Wilt u graag een afspraak maken voor het onderhoud van uw aircosysteem? U kunt ons gemakkelijk bereiken via de mail via info@aircoandre.nl, maar ook via ons contactformulier. Als u deze invult zullen wij ook zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Telefonisch zijn wij te bereiken op 06-38917272. Niet alleen voor de aanschaf van airconditioning kunt u terecht bij Airco Andre. Het airco onderhoud kunt u ook zeker uitbesteden aan Airco Andre.