Airco Zaandam

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

De beste airco installateur van Zaandam

Een airco in Zaandam helpt u bij het creëren van een aangenaam omgevingsklimaat in iedere ruimte. Of u nu een airco wit kopen voor op kantoor, een andere werkruimte of in uw woning. Iedere ruimte is op de door u gewenste temperatuur in te stellen door middel van airconditioning. Niet alleen in de zomermaanden waarbij u uw woning of werkruimte wilt koelen. Ook in de wintermaanden komt airconditioning van pas. U kunt er namelijk ook ruimtes mee verwarmen. Voor een zorgeloze levering van uw airco schakelt u Airco Andre in. Wij bieden voor zowel particulieren als bedrijven een uitkomst. Dankzij onze gespecialiseerde airco installateurs voorzien wij u van de beste service. Voor een airco in Zaandam van de hoogste kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom Airco Andre de airco specialist is

U kunt van ons altijd klantgerichtheid en klantvriendelijkheid verwachten, want wij hechten hier veel waarde aan. Om deze reden bieden wij u altijd voortreffelijke garantie aan op onze airco’s en staan wij u graag bij met deskundig advies. Wij leveren niet alleen uw airco, maar kunnen ook uw airco plaatsen. Als geen ander weten wij dat dit veel professionaliteit en vakkennis vraagt. Daarom kunt u de airco installatie van uw airco in Zaandam met een gerust hart aan ons overlaten. Wij houden rekening met uw doorvoer, condensafvoer, koelleiding, elektra en de afwerking. Uw airco inclusief montage leveren wij met:

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • A-merken airconditioning (Daikin, Mitsubishi, Toshiba)
  • “Goedkoper alternatief” Midea
  • Vakkundige en betrouwbare werknemers

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

Redenen voor het kopen van airconditioning

Er zijn veel redenen voor het kopen van airconditioning in Zaandam. U kan er namelijk meer mee dan enkel de temperatuur reguleren. Naast het verwarmen of koelen van uw woning of werkruimte, beschikt een airco over een ontvochtigingsfunctie en zuivert en filtert een airco de lucht. Met de ontvochtigingsfunctie houdt u de luchtvochtigheid in de ruimte op peil, zodat schimmels en vochtplekken niet kunnen ontstaan. Met het zuiveren en filteren van de lucht zorgt u ervoor dat stofdeeltjes en andere soorten vervuiling, zoals bacteriën, uit de lucht worden verwijderd. De airco’s van tegenwoordig werken daarnaast stil en zijn energiezuinig in het verbruik.

Hoe onderhoudt u uw airco in Zaandam?

Het onderhouden van uw airco laat u het beste over aan onze goed opgeleide medewerkers. Wij staan u bij met een jaarlijkse onderhoudsbeurt om uw airco in optimale staat te houden. Hiermee voorkomt u vervelende storingen, wat u geld bespaart en wat de levensduur van uw airco in Zaandam ten goede komt. Ook is het beter voor uw gezondheid wanneer u uw airco regelmatig laat onderhouden en neemt het energieverbruik af. Wat wij doen tijdens een onderhoudsbeurt is het vervangen van kapotte of verouderde onderdelen, het koelmiddel bijvullen, de filters schoonmaken en de filters controleren. Onze mensen zijn inzetbaar voor reparaties, service en onderhoud.

Schakel ons in voor airco inclusief montage

Voor het leveren, laten plaatsen, installeren, monteren of onderhouden van een airco in Zaandam schakelt u onze ervaren specialisten in. Wij denken met u mee over de mogelijkheden en helpen u goed geïnformeerd een airco te kopen. Mocht u toch nog vragen hebben of wilt u advies? Neem gerust contact op door ons te mailen of te bellen. U bereikt ons per mail op info@aircoandre.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op 06-38917272.