Airco Weesp

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

Airco kopen in Weesp

Overweegt u een airco in Weesp te kopen? Dit kan u zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden een uitkomst bieden. Een airconditioning zorgt namelijk niet alleen voor verkoeling bij zomerse temperaturen. Deze is ook te gebruiken om ruimtes te verwarmen. U bepaalt zelf de temperatuur en vochtigheidsgraad in uw woning, werkruimte of kantoor. In iedere ruimte is een aangenaam klimaat te creëren dankzij airconditioning. De ervaren installateurs van Airco Andre staan voor u klaar om een airco te plaatsen bij u thuis of op het werk. Van ons krijgt u de aandacht die u verdient. Wij verzekeren u de beste kwaliteit airconditioning in Weesp.

Airco inclusief montage bij Airco Andre

Wij kunnen meer voor u betekenen dan alleen het leveren van een airco in Weesp. Wij zijn gespecialiseerd in een airco plaatsen en airco installatie. Bij ons ontvangt u een airco inclusief montage. Deze leveren wij met de beste kwaliteit en service. Airco’s plaatsen vraagt veel professionaliteit en vakkennis. Daarover beschikken wij. Wij houden rekening met de condensafvoer, elektra, doorvoer, koelleiding en de afwerking. Wij beschikken over:

  • A-merken airconditioning (Daikin, Mitsubishi, Toshiba)
  • “Goedkoper alternatief” Midea
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Vakkundige en betrouwbare werknemers

Hierdoor kunt het plaatsen van een airco met een gerust hart aan ons overlaten. Onze mensen zijn goed opgeleid en ook voor advies kunt u bij ons terecht. Wij hechten veel waarde aan klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Wij zetten uw belang op de eerste plaats. Daarom kunt u bij ons een airco kopen met voortreffelijke garantie. Meer dan genoeg redenen om voor Airco Andre te kiezen als uw airco installateur.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk

Om uw airco in Weesp in optimale staat te houden moet u er regelmatig onderhoud laten uitvoeren. Dit voorkomt vervelende storingen in uw airconditioning. Ook onderhoud aan uw airconditioning laat u bij ons doen. Wij staan voor u klaar voor service, onderhoud en reparaties. Regelmatig onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw airco langer meegaat. Het verbetert ook uw gezondheid en vermindert het energieverbruik. Met een onderhoudsbeurt vervangen wij verouderde of kapotte onderdelen, controleren we de filters van uw airco, maken wij de filters schoon en vullen we het koelmiddel bij.

Waarom een airco in Weesp aanschaffen?

Er zitten veel voordelen aan airco’s. Ze zijn stil en energiezuinig. Een airconditioning koelt en verwarmt een ruimte. Het laat u zelf de temperatuur bepalen. Daarnaast heeft een airco ook een ontvochtigingsfunctie. Een airco zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid op peil blijft, waardoor u geen klamme of benauwde ruimtes krijgt. Daarnaast dient een airco voor het filteren en zuiveren van de lucht, en verwijdert stofdeeltjes of andere soorten vervuiling.

Een airco laten plaatsen? Neem contact op!

Bij ons kunt u zowel particulier als zakelijk een airco laten plaatsen. Wij voorzien u graag van deskundig advies, zodat u goed geïnformeerd een airco kan kopen. Onze specialisten denken graag met u mee. Wij zijn bereikbaar via 06-38917272 of info@aircoandre.nl. Wij staan u graag te woord om ook voor u een airco in Weesp te leveren.