Airco Uithoorn

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

Airconditioning plaatsen in Uithoorn

Bent u op zoek naar de airco specialist in het plaatsen van een airco in Uithoorn? Dan bent u bij Airco Andre aan het juiste adres. Airconditioning biedt u zowel particulier als zakelijk een enorme uitkomst. U creëert er een aangenaam omgevingsklimaat mee in iedere woning, werkruimte of op kantoor. Niet alleen in de zomermaanden, maar ook tijdens de koude wintermaanden. Airconditioning zorgt namelijk niet alleen voor verkoeling, maar is ook te gebruiken om een ruimte te verwarmen. De temperatuur en vochtigheidsgraad is helemaal door u zelf te bepalen. Bij Airco Andre zijn wij gespecialiseerd in airco installatie bij u thuis of op uw werk. Wij hebben jarenlange ervaring om u van de beste kwaliteit airco in Uithoorn te voorzien.

Redenen voor de aanschaf van airconditioning

Airconditioning plaatsen heeft veel voordelen. Naast dat u door middel van koelen of verwarmen zelf de temperatuur bepaalt, beschikken airco’s over een ontvochtigingsfunctie. Met deze ontvochtigingsfunctie regelt u zelf de luchtvochtigheid in de ruimte. Dit voorkomt klamme of benauwde ruimtes, vochtplekken en het ontstaan van schimmels. Ook zuivert en filtert airconditioning de lucht. Stofdeeltjes worden uit de lucht verwijderd, net als andere soorten vervuiling. De airco’s van Airco Andre zijn daarbij ook nog eens energiezuinig en stil. Genoeg redenen om een airco in Uithoorn aan te schaffen voor uw woning of bedrijf.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

De voordelen van Airco Andre

Airco Andre is uw airco specialist. Wij leveren u niet alleen een airco in Uithoorn, maar plaatsen en installeren deze ook. Om een airco te plaatsen is veel vakkennis en professionaliteit nodig. Dit hebben wij. Onze mensen zijn goed opgeleid Hierdoor kan u de airco installatie met een gerust hart overlaten aan onze mensen. Wij houden rekening met de koelleiding, condensafvoer, elektra, doorvoer en afwerking. Voor ons zijn klantvriendelijkheid en klantgerichtheid heel belangrijk. Wij staan u daarom graag bij met deskundig advies over airco installatie of een airco kopen. Ook ontvangt u van ons voortreffelijke garantie, mocht u een airco kopen bij ons. Verder beschikken wij over:

  • Vakkundig en betrouwbare werknemers
  • A-merken airconditioning (Daikin, Mitsubishi, Toshiba)
  • “Goedkoper alternatief” Midea
  • Ruim 25 jaar ervaring

Airco inclusief montage en onderhoud

Bij ons koopt u een airco inclusief montage. Ook is het mogelijk om door ons jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren aan uw airco in Uithoorn. Dit is noodzakelijk om uw airco in optimale staat te houden en voorkomt vervelende storingen. Airco Andre levert service, onderhoud en reparaties. Met een onderhoudsbeurt controleren we de filters van uw airco, maken we de filters schoon, vervangen we kapotte of verouderde onderdelen en vullen we het koelmiddel bij. Dit doen wij niet alleen om de levensduur van uw airconditioning te verlengen, maar ook om het energieverbruik te verminderen en uw gezondheid te verbeteren.

Een airco kopen? Neem contact op!

Bij ons koopt u altijd goed geïnformeerd een airco in Uithoorn. Onze specialisten denken met u mee. Wij staan u graag te woord om u te helpen met uw vragen en met het geven van advies. Neem gerust contact met ons op door ons een mail te sturen of ons te bellen. Wij zijn per mail bereikbaar op info@aircoandre.nl. Telefonisch bereikt u ons op het nummer 06-38917272.