Airco Purmerend

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

Op zoek naar een airco in Purmerend?

Bent u op zoek naar een airco in Purmerend voor bij u thuis? Of voor op de werkvloer? Bij Airco Andre is alles mogelijk. Wij zijn de airco specialist voor particulieren en de zakelijke sector. Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit airconditioners om iedere ruimte in uw woning, kantoor of werkruimte op de gewenste temperatuur te brengen. Een airco is het hele jaar door te gebruiken. Niet alleen in de zomer, wanneer u de ruimte wilt koelen, maar ook in de winter. Airconditioning is namelijk ook te gebruiken voor het verwarmen van ruimtes. Voor velen is dit een uitkomst. Schakel Airco Andre in en onze ervaren airco installateur voorziet u van een airco in Purmerend!

Wij werken met vakkennis en professionaliteit

Onze goed opgeleide mensen weten dat een airco plaatsen met veel vakkennis en professionaliteit moet gebeuren. Net als de airco installatie. Wij hebben hier jarenlange ervaring in en u kunt dit met een gerust hart aan onze specialisten overlaten. Wij bieden een airco inclusief montage aan. Wij houden hierbij rekening met de condensafvoer, doorvoer, afwerking, elektra en de koelleiding. Hierbij ontvangt u altijd de meest voortreffelijke garantie. Mocht u bij ons een airco kopen, dan helpen wij u met deskundig advies. Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij ons namelijk altijd voorop. Wat wij u bieden is:

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Vakkundige en betrouwbare werknemers
  • A-merken airconditioning (Daikin, Mitsubishi, Toshiba)
  • “Goedkoper alternatief” Midea

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

Waarom airconditioning?

Airconditioning biedt heel veel voordelen in huis of op het werk. Naast dat u een aangenaam klimaat creëert door een optimale temperatuur in te stellen, bepaalt u zelf de luchtvochtigheid in de ruimte. Een airco zorgt er met een ontvochtigingsfunctie voor dat u de vochtigheidsgraad op peil houdt. Hierdoor wordt een ruimte niet te klam of te benauwd en is het voor schimmels of vochtplekken onmogelijk om te ontstaan. Daarnaast zorgt een airco ervoor dat vervuiling, zoals stofdeeltjes of bacteriën, uit de lucht worden gehaald. De lucht wordt gezuiverd en gefilterd. Bent u bang dat een airco in Purmerend veel energie kost of lawaai maakt? Wij verzekeren u dat onze moderne airco’s energiezuinig werken en muisstil zijn.

Airco in Purmerend inclusief het beste onderhoud

Airconditioning vraagt om regelmatig onderhoud. U wilt natuurlijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw airco in Purmerend. Hiervoor moet de airco in optimale staat blijven. Met onze jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat wij de filters van uw airco schoonmaken, we het koelmiddel bijvullen, we de filters controleren en kapotte of verouderde onderdelen vervangen. Hierdoor verlengen we de levensduur van uw airco en voorkomen we vervelende schade. Ook heeft regelmatig onderhoud een positief effect op uw gezondheid en het energieverbruik. Het is dus van groot belang om uw airco te onderhouden.

Neem contact op met onze airco installateur

Onze airco installateur staat voor u klaar om u aan een geschikte airco in Purmerend te helpen. Wij helpen u door u goed te informeren, advies te geven en met u mee te denken over uw mogelijkheden. Ook wanneer u vragen heeft, staan wij u graag te woord. Neem gerust contact met ons op door een mail te sturen naar info@aircoandre.nl of ons te bellen op het telefoonnummer 06-38917272.