Airco Muiden

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

Airco Andre: uw airco specialist in Muiden

Wilt u een airco in Muiden aanschaffen? Airconditioning biedt niet alleen tijdens zomerse temperaturen een uitkomst. Naast dat airco verkoelt, verwarmt deze ook. U kan zelf de temperatuur en vochtigheidsgraad in de ruimte regelen. Hierdoor creëert u altijd een aangenaam klimaat in uw woning, kantoor of werkruimte. Laat een airco plaatsen door de ervaren installateurs van Airco Andre en u bent verzekerd van goede kwaliteit. Airco Andre is de airco installateur voor zowel particulieren als bedrijven. Wij geven u de aandacht die u verdient bij het installeren van een airco in Muiden.

De voordelen van airco in Muiden

Een airco doet meer dan alleen het verwarmen of koelen van een ruimte. Naast dat een airconditioning ervoor zorgt dat u zelf de temperatuur in uw ruimte kan bepalen, heeft het ook een ontvochtigingsfunctie. Hiermee houdt u de luchtvochtigheid in uw ruimte op peil. Ook wordt de lucht door een airco gefilterd en gezuiverd. Stofdeeltjes en andere vervuiling worden uit de lucht verwijderd. Verder werken airco’s stil en energiezuinig.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

Airco inclusief montage

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen, installeren en monteren van airco’s. Wij garanderen u de beste service en kwaliteit airconditioning in Muiden. Het plaatsen van airco’s moet met veel vakkennis en professionaliteit worden uitgevoerd. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij moeten rekening houden met de elektra, de koelleiding, de condensafvoer, de doorvoer en de afwerking. Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan onze goed opgeleide mensen. Wij beschikken over:

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • A-merken airconditioning (Daikin, Mitsubishi, Toshiba)
  • Vakkundige en betrouwbaar
  • “Goedkoper alternatief” Midea

Ook voor advies over een airco kopen kunt u bij ons terecht. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Uw belang staat bij ons altijd voorop. Om deze reden bieden wij u voortreffelijke garantie op onze airconditioning installatie. Redenen genoeg dus om te kiezen voor Airco Andre als uw airco installateur.

Ook voor onderhoud moet u bij ons zijn

Regelmatig onderhoud is belangrijk om uw airco in optimale staat te houden. U voorkomt er vervelende storingen mee. Naast dat uw airco langer meegaat, heeft regelmatig en professioneel onderhoud een positieve invloed op het energieverbruik en uw gezondheid. Tijdens het onderhoud controleren we de filters van uw airco in Muiden, maken we deze filters schoon, vullen we het koelmiddel bij en vervangen we kapotte of verouderde onderdelen. Voor service, onderhoud en reparaties aan uw airconditioning moet u bij ons zijn.

Een airco kopen doet u door contact op te nemen!

U wilt natuurlijk goed geïnformeerd zijn voordat u een airco gaat kopen. Neem contact op met onze specialisten en wij voorzien u van alle benodigde informatie over airconditionings. Of u nu een airco wilt voor in huis of voor op het werk, wij denken graag met u mee. U bereikt ons door te bellen naar 06-38917272 of een mail te sturen naar info@aircoandre.nl. Wij zijn de airco specialist voor uw airco in Muiden.