Airco Mijdrecht

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

De beste kwaliteit airco van Mijdrecht

Wilt u graag een airco in Mijdrecht laten plaatsen in uw woning, kantoor of werkruimte? Voor de beste kwaliteit airco’s moet u bij Airco Andre zijn. Onze airco’s bieden een uitkomst tijdens warme en koude temperaturen. Airconditioning dient namelijk niet alleen voor het verkoelen van ruimtes, maar ook voor het verwarmen ervan. Met airconditioning bepaalt u zelf de temperatuur, zodat u overal een aangenaam omgevingsklimaat kan creëren. Zowel thuis, als op het werk. Schakel de ervaren airco installateur van Airco Andre in om u van de hoogste kwaliteit airco in Mijdrecht te voorzien.

Airco Andre levert u een airco inclusief montage

Bij ons ontvangt u altijd een airco inclusief montage. Naast dat wij airco’s leveren, kunnen wij ook een vakkundig en professioneel uw airco plaatsen. Onze mensen zijn goed opgeleid en houden bij de airco installatie rekening met elektra, afwerking, koelleiding, doorvoer en condensafvoer. Met een gerust hart kunt u alle werkzaamheden aan onze specialisten overlaten. Wij werken altijd met de beste service en kwaliteit. Wilt u advies ontvangen over een airco kopen? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u klantgericht en klantvriendelijk aan een airco in Mijdrecht. Uw belang is gelijk aan ons belang. Wat u verder van ons kan verwachten:

  • A-merken airconditioning (Daikin, Mitsubishi, Toshiba)
  • “Goedkoper alternatief” Midea
  • Vakkundige en betrouwbare werknemers
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Een airco kopen inclusief voortreffelijke garantie

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

De functies van airconditioning

Airconditioning beschikt over meer functies dan alleen het verwarmen of koelen van ruimtes. Met een airco in Mijdrecht regelt u niet alleen zelf de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid. Onze airco’s beschikken, naast dat ze energiezuinig en stil zijn, over een ontvochtigingsfunctie. Hiermee zorgt u ervoor dat de luchtvochtigheid in de ruimte op peil blijft. Dit geeft schimmels of vochtvlekken geen kans tot ontstaan en zorgt ervoor dat uw ruimte niet klam of benauwd aanvoelt. Ook haalt een airco stofdeeltjes, bacteriën of andere soorten onaangename vervuiling uit de lucht door de lucht te filteren en te zuiveren.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

Wanneer u een airco laat plaatsen, adviseren wij u om uw airco jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. Ook hierin is Airco Andre uw airco specialist. Wij leveren professionele service, onderhoud en reparaties. Uw airco in Mijdrecht regelmatig onderhouden voorkomt vervelende storingen. Dit kan u veel kosten besparen. Ook heeft regelmatig onderhoud een positief effect op uw gezondheid en het energieverbruik. Tijdens onze jaarlijkse onderhoudsbeurt vullen we het koelmiddel van uw airco bij, vervangen we kapotte of verouderde onderdelen, maken we de filters schoon en controleren we de filters. Hierdoor gaat uw airconditioning langer mee.

Een airco in Mijdrecht laten plaatsen

Laat een airco in Mijdrecht plaatsen door contact op te nemen met Airco Andre. Ook voor advies of vragen over airconditioning neemt u gerust contact met ons op. Wij geven u de aandacht die u verdient. Door u graag te woord te staan, helpen wij u goed geïnformeerd een airco te kopen. Stuur ons een mail via info@aircoandre.nl of bel ons op 06-38917272.