Airco Lisse

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

Bepaal zelf de temperatuur met airco in Lisse

Zorg ervoor dat uw woning, kantoor of werkruimte in Lisse altijd op gewenste temperatuur is dankzij een airco. Airconditioning is het hele jaar door te gebruiken. Zowel in de zomer, als in de winter. Wanneer het buiten warm is, is er niets fijner dan binnen verkoeling zoeken bij de airco. En tijdens koude temperaturen wilt u juist dat u thuis of op het werk kunt opwarmen. Ook hiervoor biedt airconditioning een uitkomst. Airconditioning is namelijk ook in te zetten bij het verwarmen van ruimtes. Hierdoor ontstaat er altijd een optimaal omgevingsklimaat. Wilt u verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit airco? Dan moet u bij de airco specialist Airco Andre zijn. Wij zijn gespecialiseerd in airco’s en helpen u een geschikte airco in Lisse te vinden!

Nog meer voordelen van een airco in Lisse

Een airco in Lisse biedt u nog meer voordelen dan enkel het verwarmen of koelen van uw huis of werkruimte. Met airconditioning regelt u de luchtvochtigheid, en zuivert en filtert u de lucht. De luchtvochtigheid wordt geregeld door een ontvochtigingsfunctie. Hierdoor houdt u de vochtigheidsgraad op peil en voorkomt u het ontstaan van schimmels of vochtplekken. Ook zorgt u ervoor dat ruimtes niet te klam of benauwd aanvoelen. Door het zuiveren en filteren van de lucht verwijdert de airco vervuiling uit de lucht. Hierbij kunt u denken aan bacteriën en stofdeeltjes. Ook zijn de moderne airco’s energiezuinig in het verbruik en maken ze weinig geluid. Redenen genoeg om bij u thuis of op uw werkvloer een airco te laten plaatsen.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

Airco inclusief montage bij Airco Andre

Wij kunnen meer voor u betekenen dan enkel het leveren van de beste kwaliteit airco’s. Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden u daarom graag voortreffelijke garantie aan op onze airco’s. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor deskundig advies. Onze ervaren specialisten zijn goed opgeleid en beschikken over veel professionaliteit en vakkennis. Wij bieden onze airco inclusief montage aan. Een airco plaatsen in Lisse is onze specialiteit. Onze airco installateur weet rekening te houden met de koelleiding, elektra, doorvoer, afwerking en condensafvoer. Met een gerust hart laat u de airco installatie aan ons over. Wat wij u nog meer bieden is:

  • A-merken airconditioning (Daikin, Mitsubishi, Toshiba)
  • “Goedkoper alternatief” Midea
  • Vakkundige en betrouwbare werknemers
  • Ruim 25 jaar ervaring

Regelmatig airco onderhoud voor een lange levensduur

Mocht u een airco kopen, dan wilt u dat deze lang meegaat. Er is een manier om uw airco in Lisse een langere levensduur te geven. Hiervoor moet u regelmatig onderhoud laten uitvoeren. Regelmatig onderhoud laat uw airco zijn optimale staat behouden. Onze specialisten controleren tijdens een jaarlijkse onderhoudsbeurt uw filters, maken deze filters schoon, vullen het koelmiddel bij en zorgen voor het vervangen van kapotte of verouderderde onderdelen. Hierdoor voorkomt u dat er vervelende storingen plaatsvinden, wat u veel geld kan kosten. Ook is jaarlijks onderhoud een goede manier om het energieverbruik laag te houden en is dit uiteindelijk beter voor uw gezondheid.

Schakel ons in voor uw airco installatie

Schakel onze ervaren airco installateur in om een geschikte airco in Lisse te vinden. Bij ons koopt u altijd goed geïnformeerd een airco, doordat wij u bijstaan met advies en met u meedenken over de mogelijkheden. Wij staan u ook bij vragen graag te woord. Neem gerust contact op door ons te bellen of ons een mail te sturen. Wij zijn bereikbaar op het nummer 06-38917272 of via het e-mailadres info@aircoandre.nl.