Airco Hoofddorp

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

Airconditioning kopen in Hoofddorp

Wilt u airconditioning in Hoofddorp kopen? Hiervoor bent u bij Airco Andre aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen airco’s, maar plaatsen en installeren deze ook. Hierdoor kunt u moeiteloos van uw airconditioning profiteren. Met onze airco’s creëert u in iedere ruimte een aangenaam omgevingsklimaat. Van woningen tot kantoren tot andere werkruimtes. Voor zowel de zakelijke sector als voor particulieren biedt airconditioning een uitkomst. Niet alleen tijdens de zomerse temperaturen, maar ook tijdens de koude en donkere wintermaanden. Een airco is namelijk niet alleen in te zetten voor verkoeling, maar ook voor verwarming. Bepaal zelf de optimale temperatuur bij u thuis of op uw werk door Airco Andre in te schakelen voor een airco in Hoofddorp.

Redenen voor een airco in Hoofddorp

Naast het reguleren van de temperatuur in iedere ruimte, bestaan er meer goede redenen om een airco in Hoofddorp aan te schaffen. Airconditioning is namelijk meer dan een apparaat dat uw woning of werkruimte koelt of verwarmt. Door middel van een ontvochtigingsfunctie bepaalt u met een airco ook de luchtvochtigheid in de ruimte. Door de luchtvochtigheid op peil te houden voorkomt u het ontstaan van vochtplekken of schimmels. Daarnaast zorgt airconditioning voor het zuiveren en filteren van de lucht. Bacteriën, stofdeeltjes en andere vervuiling worden uit de lucht verwijderd. Alleen maar voordelen dus. Mocht u zich zorgen maken over het geluid of het energieverbruik van een airco, dan is dit bij ons niet nodig. Onze airco’s zijn energiezuinig en stil.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

Airco installatie door Airco Andre

U kan met een gerust hart de airco installatie van uw airco in Hoofddorp aan ons overlaten. Wij weten dat een airco plaatsen veel vakkennis en professionaliteit vergt. Daarom beschikken wij over goed opgeleide airco installateurs die rekening houden met de elektra, afwerking, condensafvoer, doorvoer en koelleiding. Wij zijn de airco specialist. Niet alleen in het leveren van airco’s, maar ook bij een airco plaatsen. Bij ons koopt u een airco inclusief montage tegen voortreffelijke garantie. Wij werken altijd klantgericht en klantvriendelijk. Dit vinden wij erg belangrijk. U kunt daarom voor deskundig advies altijd bij onze ervaren specialisten terecht. Wij beschikken verder over:

  • Vakkundige en betrouwbare werknemers
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • A-merken airconditioning (Daikin, Mitsubishi, Toshiba)
  • “Goedkoper alternatief” Midea

De voordelen van regelmatig onderhoud

Om uw airco lang mee te laten gaan is het belangrijk om uw airco regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Uw airco blijft hierdoor in optimale staat en u voorkomt vervelende storingen, wat u veel geld bespaart. Wij zijn in te schakelen voor onderhoud, reparaties en service. Tijdens een jaarlijkse onderhoudsbeurt vullen we het koelmiddel van uw airco in Hoofddorp bij, controleren we de filters, vervangen we verouderde of kapotte onderdelen en maken we de filters schoon. Hierdoor verlengen we niet alleen de levensduur van uw airco, maar worden hiermee ook uw energieverbruik en gezondheid verbeterd.

Schakel onze ervaren airco installateur in

Schakel onze ervaren airco installateur in voor uw airco in Hoofddorp. Wij denken altijd met u mee, zodat u goed geïnformeerd een airco koopt. Heeft u nog vragen, of wilt u meer advies? Neem gerust contact met ons op en wij staan u graag te woord. U bereikt ons telefonisch of per mail. Bel naar 06-38917272 of stuur ons een mail naar info@aircoandre.nl.