Airco Hilversum

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

De beste installateur van uw airco in Hilversum

Zoekt u een airco in Hilversum? Voor verkoeling tijdens hete temperaturen of verwarming tijdens de koude, donkere wintermaanden? Met airconditioning bepaalt u altijd zelf de temperatuur binnen. Een aangenaam omgevingsklimaat in uw werkruimte, kantoor of woning is hierdoor verzekerd. Voor het leveren, plaatsen, installeren, monteren en onderhouden van airco’s bent u bij Airco Andre aan het juiste adres. Wij zijn de airco specialist voor particulieren en bedrijven. Schakel onze ervaren installateurs in voor een airco in Hilversum bij u thuis of op uw werk.

Het profijt van een airco plaatsen

Een airco plaatsen levert u veel profijt op. Airconditioning is meer dan alleen het verkoelen of verwarmen van een ruimte. Met een airco in Hilversum regelt u zowel de temperatuur, als de luchtvochtigheid. Airco’s beschikken namelijk over een ontvochtigingsfunctie, waarmee u de luchtvochtigheid in de ruimte op peil houdt. Hierdoor is er geen kans voor vochtplekken of schimmels om te ontstaan. Ook zorgt u ervoor dat de ruimte niet te benauwd of klam wordt. Airco’s hebben daarnaast ook een filterende en zuiverende functie. Stof, bacteriën en andere onaangename soorten vervuiling worden door airconditioning uit de lucht verwijdert. Voordelen genoeg om een airco te kopen. Bij ons koopt u airco’s die muisstil werken en energiezuinig zijn.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

Wij verkopen hoge kwaliteit airco’s in Hilversum

Bij ons ontvangt u een airco in Hilversum van de hoogste kwaliteit en met de beste service. Wij leveren altijd een airco inclusief montage. Onze goed opgeleide vakmensen zijn gespecialiseerd in airco’s plaatsen. Met veel professionaliteit en vakkennis houden wij rekening met de koelleiding, afwerking, doorvoer, elektra en condensafvoer. U kunt de airco installatie met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zetten altijd uw belang voorop, want uw belang is tenslotte ons belang. Klantvriendelijk en klantgericht werken vinden wij daarom erg belangrijk. U kan altijd bij onze medewerkers terecht, ook voor advies. Verder beschikken wij als airco specialist over:

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Vakkundige en betrouwbare werknemers
  • A-merken airconditioning (Daikin, Mitsubishi, Toshiba)
  • “Goedkoper alternatief” Midea

Airco Andre voor jaarlijks onderhoud

Mocht u een airco in Hilversum kopen, dan adviseren wij u om jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Met een onderhoudsbeurt van Airco Andre vullen wij uw koelmiddel bij, controleren we de filters, vervangen we kapotte of verouderde onderdelen en maken we de filters schoon. Dit zorgt ervoor dat uw airconditioning in optimale staat blijft. Er is minder kans op vervelende storingen, de levensduur van uw airco wordt verhoogd, uw energieverbruik wordt lager en het is beter voor uw gezondheid.

Maak een afspraak met onze airco specialist

Voor het kopen, laten plaatsen of installeren van een airco in Hilversum neemt u gerust contact met ons op. Ook voor onderhoud aan uw airco, vragen of meer informatie kunt u ons bereiken op info@aircoandre.nl of 06-38917272. Bij ons koopt u volledig geïnformeerd een airco, doordat wij u met deskundig advies begeleiden. Wij staan u graag te woord om met u mee te denken en u de aandacht te geven die u verdient.