Airco Haarlem

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

Airco in Haarlem bij zomerse en winterse temperaturen

Zowel bij zomerse als winterse temperaturen komt een airco in Haarlem van pas. Airconditioning geeft u de controle over de temperatuur in uw woning, kantoor of werkruimte. U zorgt ervoor dat er altijd een aangenaam omgevingsklimaat is. Tijdens de zomermaanden biedt een airco verkoeling, terwijl airconditioning tijdens de wintermaanden juist uw ruimte verwarmt. Het hele jaar door is airconditioning te gebruiken. Voordat u een airco gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk wel van verzekerd zijn dat u een airco koopt van de hoogste kwaliteit. Die vindt u bij Airco Andre. Naast dat wij de beste airco’s leveren, zijn wij gespecialiseerd in airco installatie. Kom naar ons en wij installeren een airco in Haarlem bij u thuis of op uw werk.

Meer redenen voor airconditioning

Naast het verwarmen of koelen van uw woning of werkruimte zijn er nog een aantal redenen om voor airconditioning te kiezen. U reguleert namelijk niet alleen zelf de temperatuur, maar ook de vochtigheidsgraad. Dankzij een ontvochtigingsfunctie houdt u de luchtvochtigheid in iedere ruimte op peil. U voorkomt hiermee vochtplekken en schimmels. Een andere reden om een airco in Haarlem aan te schaffen, is dat airconditioning zorgt voor het filteren en zuiveren van de lucht. Vervuiling, zoals stofdeeltjes of bacteriën, worden verwijderd. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het geluid of energieverbruik van een airco. De moderne airco’s werken zowel stil als energiezuinig.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

Goed opgeleide airco installateurs

Airco Andre beschikt over goed opgeleide airco installateurs waaraan u met een gerust hart uw airco installatie kan overlaten. Door middel van veel vakkennis en professionaliteit zijn wij in staat uw airco te plaatsen terwijl wij rekening houden met elektra, condensafvoer, afwerking, koelleiding en doorvoer. Dit doen wij altijd met een grote klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Onze airco installateur geeft u deskundig advies. Mocht u bij ons een airco kopen in Haarlem, dan ontvangt u van ons de meest voortreffelijke garantie. Wij zijn niet voor niets de airco specialist. Wij hebben verder:

  • A-merken airconditioning (Daikin, Mitsubishi, Toshiba)
  • “Goedkoper alternatief” Midea
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Vakkundige en betrouwbare werknemers

Airco in Haarlem inclusief jaarlijks onderhoud

Het aanschaffen van een airco in Haarlem gaat gepaard met regelmatig onderhoud. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om de levensduur van uw airco te verlengen. Uw airco blijft in optimale staat en vervelende storingen worden op deze manier voorkomen. Daarnaast vermindert u ook het energieverbruik van uw airco en heeft een regelmatige en goede onderhoudsbeurt een positieve invloed op uw gezondheid. Wij voeren jaarlijkse onderhoudsbeurten uit waarbij wij filters controleren, filters schoonmaken, kapotte of verouderde onderdelen vervangen en het koelmiddel bijvullen. Alles om u zo lang mogelijk van uw airco te laten genieten.

Airco laten plaatsen? Neem contact met ons op!

Onze ervaren specialisten denken graag met u mee over de mogelijkheden van een airco in Haarlem. Wij laten u goed geïnformeerd een airco kopen door het geven van advies. Ook bij vragen staan wij u graag te woord. Neem gerust contact op met ons door te bellen naar het nummer 06-38917272 of door ons te mailen op het e-mailadres info@aircoandre.nl.