Airco Bussum

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

Airco in Bussum laten installeren door Airco Andre

Wilt u airconditioning kopen in Bussum? Airco Andre is de beste airco installateur voor particulieren en bedrijven. Met airco in uw woning, kantoor of woonruimte kunt u in winter- en zomermaanden de temperatuur regelen. In de winter zorgt een airco voor het verwarmen van ruimtes, terwijl een airco in de zomer juist verkoeling oplevert. Hierdoor ontstaat er altijd een aangenaam klimaat binnen. Schakel ervaren installateurs in om uw airco te laten plaatsen. De specialisten van Airco Andre leveren u een airco in Bussum van de hoogste kwaliteit.

Ontdek het profijt van een airco in Bussum

Een airco in Bussum levert u veel profijt op. Zowel thuis, als op het werk. Airconditioning regelt niet alleen de temperatuur in de ruimte door te koelen en verwarmen. Ook de luchtvochtigheid in de ruimte bepaalt u door middel van airconditioning. Door een ontvochtigingsfunctie zorgt u ervoor dat de ruimte niet te klam of benauwd wordt. Schimmels en vochtplekken krijgen door de ontvochtigingsfunctie niet de kans om te ontstaan. Daarnaast verwijdert een airco bacteriën, stof en andere ongewenste vervuiling uit de lucht door de lucht te filteren en te zuiveren. Onze airco’s maken daarbij weinig tot geen geluid, ze zijn muisstil. Bovendien zijn onze airco’s uiterst energiezuinig.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

Airco Andre: de beste airco installateur

Wij leveren niet alleen uw airco in Bussum, maar wij installeren deze ook. Van een airco plaatsen tot airco installatie, onze goed opgeleide mensen verrichten alles met veel vakkennis en professionaliteit. Wij bieden u een airco inclusief montage aan. Dit doen wij tegen de beste service en kwaliteit. Met een gerust hart kunt u dit werk aan ons overlaten. Wij houden rekening met de afwerking, elektra, koelleiding, condensafvoer en doorvoer bij het plaatsen van onze airco’s. Wij bieden u:

  • A-merken airconditioning A-merken airconditioning (Daikin, Mitsubishi, Toshiba)
  • “Goedkoper alternatief” Midea
  • Vakkundige en betrouwbare werknemers
  • Ruim 25 jaar ervaring

Wij werken altijd klantgericht en klantvriendelijk door uw belang op de eerste plek te zetten. Bij ons kunt u een airco kopen inclusief voortreffelijke garantie

Houd uw airco in optimale staat

U houdt uw airco in optimale staat door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Regelmatig onderhoud vergroot de levensduur van uw airconditioning, voorkomt vervelende storingen, heeft een positieve invloed op uw gezondheid en vermindert uw energieverbruik. Bij een jaarlijkse onderhoudsbeurt maken wij de filters van uw airco in Bussum schoon, vervangen we verouderde of kapotte onderdelen, vullen we het koelmiddel bij en controleren we de filters. Wij zijn de airco specialist in onderhoud, reparaties en service.

Maak een afspraak met onze airco installateur

Maak een afspraak met onze airco installateur voor vragen of meer informatie over onze airco’s. Door met u mee te denken geven wij u de aandacht die u verdient. Wij staan u graag te woord met deskundig advies om u goed te informeren. Neem gerust contact op door te bellen naar 06-38917272 of een mail te sturen naar info@aircoandre.nl. Wij voorzien u graag van de beste airco installatie in Bussum.