Airco Almere

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

Airco in Almere laten plaatsen door specialisten

Wilt u ervan verzekerd zijn dat het plaatsen van uw airco in Almere goed gebeurt? Schakel dan de specialisten van Airco Andre in. Wij zijn ervaren airco installateurs en zijn door zowel particulieren als bedrijven in te zetten. Een airco biedt namelijk niet alleen in woningen een uitkomst, maar ook op kantoren of andere werkruimtes. U houdt iedere ruimte op gewenste temperatuur tijdens de warme zomermaanden én de koude wintermaanden. Naast het koelen, verwarmt een airconditioner namelijk ook. Dankzij onze jarenlange ervaring installeren wij als de beste uw airco in Almere.

Voordelen van het aanschaffen van airco

Mocht u een airco in Almere aanschaffen, dan profiteert u van vele voordelen. Allereerst zijn onze moderne airco’s erg energiezuinig in het verbruik. Daarnaast werken ze stil: u hoort ze nauwelijks. U regelt er de temperatuur van uw ruimte mee, door te verwarmen of koelen, en ook de vochtigheidsgraad. De luchtvochtigheid houdt u op peil dankzij de ontvochtigingsfunctie op de airco. Een ruimte wordt hierdoor nooit te benauwd of te klam. Schimmels en vochtplekken treden niet op. Ook andere vervuiling, zoals stofdeeltjes of bacteriën krijgen door airconditioning geen kans om zich te verspreiden. Doordat airco de lucht filtert en zuivert wordt vervuiling uit de lucht verwijdert. Een airco is dus heel gunstig in iedere woning of werkruimte.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

De beste airco installateur van Almere

Een airco kopen doet u natuurlijk tegen de beste kwaliteit. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Met de hoogste kwaliteit airco’s en onze voortreffelijke garantie hebben wij voor iedereen een geschikte airco in Almere. Door u met deskundig advies bij te staan, realiseren wij een klantvriendelijke en klantgerichte werkwijze. Onze airco installateur is gespecialiseerd in airco installatie en houdt rekening met de afwerking, elektra, doorvoer, koelleiding en condensafvoer. U kunt een airco plaatsen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij doen dit met veel vakkennis en professionaliteit. Wij zijn dé airco specialist door onder meer:

  • Vakkundige en betrouwbare werknemers
  • A-merken airconditioning (Daikin, Mitsubishi, Toshiba)
  • “Goedkoper alternatief” Midea
  • Ruim 25 jaar ervaring

Airco inclusief montage en jaarlijkse onderhoudsbeurt

Bij ons krijgt u een airco inclusief montage, zodat u zorgeloos en direct van uw airco in Almere geniet. Daarbij bieden wij ook regelmatig onderhoud aan. Dit is belangrijk om uw airco lang mee te laten gaan, om vervelende storingen te voorkomen en om uw airco in optimale staat te houden. Ook vermindert u het energieverbruik van uw airconditioning en is het beter voor uw algemene gezondheid. Onze jaarlijkse onderhoudsbeurt bestaat uit het vervangen van verouderde of kapotte onderdelen, het controleren van filters, het schoonmaken van filters en het koelmiddel bijvullen. Wij zijn uw expert in service, onderhoud en reparaties.

Airconditioning kopen? Neem direct contact op!

Wij staan u graag te woord bij vragen of voor het geven van advies. Onze specialisten helpen u aan een geschikte airco in Almere door samen met u mee te denken over de mogelijkheden. Want u wilt natuurlijk wel goed geïnformeerd een airco aanschaffen. Neem gerust contact met ons op door ons een mail te sturen via het e-mailadres info@aircoandre.nl of door ons te bellen via 06-38917272.