Airco Abcoude

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

Een airco in Abcoude van Airco Andre

Een airco in Abcoude is niet alleen geschikt voor verkoeling in de zomer. Ook in de winter biedt airconditioning mogelijkheden. U kunt er namelijk ook mee verwarmen. U regelt zelf zowel de temperatuur als de vochtigheidsgraad in iedere ruimte. Hierdoor ontstaat er altijd een aangename omgeving binnen uw kantoor, werkomgeving of woning. Airco Andre heeft ervaren airco installateurs ter beschikking om overal een airco te installeren. Bij ons krijgt u de aandacht die u verdient, tegen de hoogste kwaliteit. Overweegt u een airco in Abcoude aan te schaffen? Schakel ons in!

Airconditioning kent veel voordelen

Airconditioning brengt veel voordelen met zich mee. U kan er iedere ruimte mee op temperatuur houden. Zowel door koelen, als verwarmen. Dit zorgt voor een optimaal omgevingsklimaat. Daarnaast houdt een airco de luchtvochtigheid op peil door middel van een ontvochtigingsfunctie. Dit voorkomt benauwde, klamme ruimtes en het ontstaan van schimmels of vochtplekken. Naast het ontvochtigen van de lucht zorgt een airco er ook voor dat de lucht gefilterd en gezuiverd wordt. Dit dient voor het verwijderen van stofdeeltjes, bacteriën of andere soorten vervuiling. Ook hebben onze airco’s een stille werking en zijn ze energiezuinig in verbruik. Genoeg redenen om een airco in Abcoude aan te schaffen.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

Airco installatie in Abcoude

Een airco plaatsen moet professioneel en met veel vakkennis gebeuren. Er moet rekening gehouden worden met de doorvoer, condensafvoer, elektra, koelleiding en afwerking. Dit laat u met een gerust hart over aan onze specialisten. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van airconditioning, maar ook in airco installatie. Daarnaast bieden wij onze airco inclusief montage aan. Wij bieden u de beste service en kwaliteit, dankzij:

  • Vakkundige en betrouwbare werknemers
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • A-merken airconditioning (Daikin, Mitsubishi, Toshiba)
  • “Goedkoper alternatief” Midea

Bij ons staat klantvriendelijkheid en klantgerichtheid op de eerste plaats, Uw belang is ons belang. Wij geven u graag advies over een airco kopen. Daarbij bieden wij u voortreffelijke garantie. Airco Andre is de beste airco installateur van Abcoude.

Laat uw airco regelmatig onderhouden

Wij voorzien uw airco in Abcoude ook van een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Dit voorkomt het optreden van vervelende storingen, wat vaak veel geld kost. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, service en reparaties. Tijdens de onderhoudsbeurt vullen we het koelmiddel bij, vervangen we kapotte of verouderde onderdelen, maken we de filters schoon en controleren we deze filters. Dit zorgt voor een verlenging van de levensduur van uw airco. Ook verbruikt uw airco door regelmatig onderhoud minder energie en is de lucht beter voor uw gezondheid.

Een airco kopen bij Airco Andre

Bij ons kunt u volledig geïnformeerd een airconditioning kopen. Wij nemen graag de tijd om u van alle benodigde informatie te voorzien. Wij denken met u mee over de mogelijkheden voor een airco in Abcoude, bij u thuis of op uw werk. Neem gerust contact met ons op door ons een mail te sturen naar info@aircoandre.nl of ons te bellen op 06-38917272. Wij zijn de airco specialist voor particulieren en bedrijven.