Airco Aalsmeer

  • Zowel A-merken en “goedkoper alternatief”
  • 25 jaar ervaring
  • Vakkundig & betrouwbaar

Op zoek naar een airco in Aalsmeer?

Bent u op zoek naar een airco in Aalsmeer voor uw woning, kantoor of werkruimte? De airco’s van Airco Andre zijn voor zowel particulieren als bedrijven geschikt. Onze airco’s bieden niet alleen in de zomermaanden een uitkomst, maar ook in de wintermaanden. Naast dat airconditioning verkoeling biedt bij warme temperaturen, verwarmt het een ruimte bij koude temperaturen. De temperatuur wordt volledig door u bepaald. Hiermee ontstaat er altijd een aangenaam omgevingsklimaat in iedere ruimte. Een airco kopen doet u het beste bij Airco Andre. Wij zijn de airco specialist voor uw airco in Aalsmeer.

De functies van een airco in Aalsmeer

Een airco heeft meer functies dan alleen het koelen of verwarmen van een ruimte. Naast dat u zelf de temperatuur regelt, bepaalt u ook de mate van luchtvochtigheid. Er zit een ontvochtigingsfunctie op airco’s, waarmee u de luchtvochtigheid op peil houdt. Dit voorkomt het ontstaan van schimmels, vochtplekken en zorgt ervoor dat een ruimte niet klam of benauwd aanvoelt. Airconditioning zorgt ook voor de zuivering en filtering van de lucht, door stofdeeltjes en andere soorten ongewenste vervuiling te verwijderen. Genoeg redenen dus voor een airco in Aalsmeer. De airco’s van Airco Andre werken daarbij ook nog eens stil en energiezuinig.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk!

Airco Andre: de ervaren airco installateur

Wij leveren airconditioning tegen de beste service en kwaliteit. Onze mensen zijn gespecialiseerd in airco’s plaatsen en airco installatie. Daarbij zorgen wij voor een airco inclusief montage. Onze ervaren airco installateurs beschikken over veel vakkennis en professionaliteit. Dit is nodig bij het plaatsen van een airco in Aalsmeer. We moeten rekening houden met elektra, doorvoer, koelleiding, condensafvoer en de afwerking. Dit laat u met een gerust hart over aan onze goed opgeleide specialisten. Wij werken altijd klantgericht en klantvriendelijk. Ook voor advies over airconditioning kunt u bij ons terecht. Uw belang staat bij ons voorop. Daarom leveren wij airco’s met voortreffelijke garantie. Verder beschikken wij over:

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Vakkundige en betrouwbare werknemers
  • A-merken airconditioning (Daikin, Mitsubishi, Toshiba)
  • “Goedkoper alternatief” Midea

Ook airco specialist in onderhoud

Naast een airco plaatsen en airco installatie, zijn wij ook specialist in airco onderhoud. Wij zijn in te zetten voor service, onderhoud en reparaties. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om uw airco in Aalsmeer goed te laten functioneren. Uw airconditioning gaat door regelmatig onderhoud langer mee, verbruikt minder energie en verbetert de gezondheid. Ook voorkomt u vervelende storingen en de daarmee gepaarde hoge kosten. Tijdens een jaarlijkse onderhoudsbeurt vullen wij het koelmiddel van uw airconditioning bij, maken we de filters schoon, controleren we de filters en vervangen we kapotte of verouderde onderdelen.

Neem contact op om een airco te laten plaatsen

Neem contact op met Airco Andre voor het plaatsen van een airco in Aalsmeer. Ook voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord, zodat u goed geïnformeerd een airco koopt. Van ons krijgt u de aandacht die u verdient. U bereikt ons door te bellen naar 06-38917272 of per mail door een mail te sturen naar info@aircoandre.nl.